Wereldreizigers

Beeldende kunst, Interdisciplinair

Groep: 5-6, 7-8

Op een wereldkaart staan alle landen van de wereld, maar deze landen verschillen heel erg van elkaar. Hoe ziet jouw droomland eruit? West is een kunstinstelling in de voormalige Amerikaanse ambassade. Nu kan je ons bezoeken voor een programma over kunst en maatschappij. Samen doorlopen we een reis door jouw fantasie. Na een introductie over de ambassade en hedendaagse kunst, gaan de leerlingen samen aan de slag met het bedenken van hun fantasieland en geven ze deze vorm op hun eigen wereldkaart. Leerlingen komen met de creatiefste ideeën en staan stil bij thema’s zoals het klimaat, politiek en cultuur.

Aanbieder

West Den Haag
Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

Neem contact op met
Anne Willemsen
0634293461
educatie@westdenhaag.nl
www.westdenhaag.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 30-07-2024

Lesmateriaal:
De les bestaat uit een interactieve rondleiding en een workshop. Meer informatie over het lesprogramma vind je op http://www.westdenhaag.nl/nl/educatie of neem contact op met onze educator als u vragen heeft.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€4 p/lln
Capaciteit:
30
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Tijdsduur:
75 minuten