Flexibel als het ware

Theater Als Het Ware

Theater

Groep: 3-4, 5-6

Hoewel we onszelf het liefst als flexibel persoon zien, is omgaan met verandering voor veel mensen lastig. Zo ook voor kinderen. Een verhuizing of een scheiding is enorm wennen. En je weet nooit hoe wendbaar je bent als kleine dingen anders lopen: een lekke band of een regenbui, of nog erger: een oorlog terwijl je net de aardappels wilde oogsten. Hoe ga je ermee om?  
 
De voorstelling is een avontuurlijke tocht van twee reizigers die het ene probleem na de andere uitdaging moeten doormaken. Zelfs het publiek is nodig om het geheel tot een succesvol einde te krijgen. Flexibel als het ware is vrij geïnspireerd op de Odyssee van Homeros.  

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

14-04-2025 tot 14-04-2025

Lesmateriaal:
De makers creëren speelse educatiefilms voor het digibord. Daarin kan de klas actief aan de slag met thematiek uit de voorstelling. Filosofie, beeldend, drama, schrijfopdrachten als voorbereiding (en evaluatie) op het theaterbezoek.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
55 minuten