STOTTRPJOTTR

Theater Sonnevanck  

Theater, Muziek

Groep: 1-2, 3-4

Prins Pjotr is jarig! Hij wordt zes. En prinsen van zes hebben een speciale taak: zij mogen als Weledele Voorlezendheid elke avond het volk in slaap lezen. Pjotr heeft er zin in en zijn moeder de koningin ook. Maar het gaat mis. Pjotr stokt, hij stuntelt, hij stamelt. De raadsheer raakt in paniek: ‘zo kan een prins niet voorlezen’.  De koningin schrikt zich kapot: ‘dit is goed mis!’  Maar Pjotr snapt het probleem niet: ‘mijn hoofd gaat gewoon sneller dan mijn mond’ zegt hij. STOTTRPJOTTR is feestelijk en kleurrijk muziektheater over leren praten met nieuwe woorden en communiceren over abstracte zaken, zoals liefde en verdriet.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

03-03-2025 tot 03-03-2025

Lesmateriaal:
Je ontvangt lesmateriaal met suggesties voor een koppeling naar het eigen lesprogramma.De opdrachten worden ingeleid door korte video's waarin de personages uit de voorstelling vragen stellen als: Is taal belangrijk? Welke woorden zou jij willen veranderen? 
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
50 minuten