Ailey II

Ailey II

Dans

Ailey II staat universeel bekend om het samenvoegen van de geest en energie van 's lands beste jonge danstalent met de passie en creatieve visie van de meest opmerkelijke opkomende choreografen van vandaag. Opgericht in 1974 als het Alvin Ailey Repertory Ensemble, belichaamt het gezelschap zijn baanbrekende missie om een uitgebreide culturele gemeenschap te creëren met haar dansvoorstellingen. Ailey II is uitgegroeid tot een van de meest populaire moderne dansgezelschappen, die een rigoureus toerschema combineert met uitgebreide community outreach programma's.

‘Revelations’ zal één van de stukken zijn in dit programma. Een eerbetoon aan het culturele erfgoed van de Afro-Amerikaan waarin het diepste verdriet en de heiligste vreugde in de ziel verkend worden.

Na het grote succes van Alvin Ailey American Dance Theater in het Nieuwe Luxor theater Rotterdam, presenteren wij Ailey II. Exclusief te zien tijdens het Holland Dance Festival 2024.

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
0703616142
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com

Beschikbaar

25-01-2024 tot 26-01-2024

Lesmateriaal:
Na het grote succes van Alvin Ailey American Dance Theater in het Nieuwe Luxor theater Rotterdam, presenteren wij Ailey II. Exclusief te zien tijdens het Holland Dance Festival 2024.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€12,50 p/lln
Capaciteit:
100
Tijdsduur:
120 minuten
Naam en adres:
Amare
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Extra informatie: