Escape Room

Beeldende kunst, Interdisciplinair

West is een kunstinstelling gevestigd in de voormalige Amerikaanse ambassade. Het is een bijzonder gebouw met een lange geschiedenis, en veel mysterieuze ruimtes en hoekjes. Nadat de leerlingen een korte introductie krijgen over het gebouw en de hedendaagse kunst die we hier tentoonstellen, zullen ze in groepen één zo’n ruimte gaan ontdekken. Ze worden verdeeld over de escape rooms, allemaal met hun eigen thema. De leerlingen gaan dan op onderzoek uit. Kan jij de juiste informatie vinden en zo het mysterie oplossen? Tijdens hun bezoek zullen de leerlingen stilstaan bij thema’s zoals de burgerrechtenbeweging, hedendaagse kunst en architectuur.

Aanbieder

West Den Haag
Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

Neem contact op met
Anne Willemsen
0634293461
educatie@westdenhaag.nl
www.westdenhaag.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 30-07-2024

Lesmateriaal:
Het programma bestaat uit een interactieve rondleiding, waarna de leerlingen in groepen worden verdeeld en één van onze escape rooms gaan oplossen. Meer informatie vind je op http://www.westdenhaag.nl/education of neem contact op met onze educator als je vragen hebt.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€4 p/lln
Capaciteit:
30
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Tijdsduur:
75 minuten