Illegal Dance

Avant Garde Dance Company

Dans

Het is 2030, en dansen is een misdaad.
Een toekomst waarin artistieke expressie verboden is door onderdrukkende regimes over de hele wereld. In een wereld waar de moraal in grijstinten wordt geschilderd, is levendigheid te vinden in verzet: nu andersdenkenden het zwijgen is opgelegd, brengt de expressieve kracht van beweging kunstenaars van alle disciplines samen. Deze ongelijksoortige verzameling creatieve zielen moet zichzelf en hun gemeenschap motiveren en mobiliseren om hun collectieve kracht tegen onderdrukking in te zetten.

De dynamische hedendaagse choreografie vermengd met innovatieve technische enscenering toont de spanningen in een maatschappij die orde tegenover chaos stelt, veiligheid tegenover vrijheid en individualisme tegenover collectieve wil.

‘Illegal Dance’ is een multi-zintuiglijke danstheaterervaring waarin elk publiek moet beslissen waar het staat, een penning kiezen, rebelleren of zich schikken!

Let op: deze voorstelling bevat knipperende lichteffecten.

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
0703616142
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com

Beschikbaar

06-02-2024 tot 07-02-2024

Lesmateriaal:
Tekst volgt
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€12,50 p/lln
Capaciteit:
100
Tijdsduur:
120 minuten
Naam en adres:
Korzo Theater
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Extra informatie: