Kunstkenners

Beeldende kunst, Interdisciplinair

Soms kan kunst best intimiderend of ingewikkeld zijn. Moet je dit nu echt allemaal mooi vinden? Bij West exposeren we hedendaagse kunst en in dit programma laten we de leerlingen zien dat zij ook iets te zeggen hebben over kunst. Tijdens onze rondleiding beginnen we met simpele vragen zoals ‘wat zie je?’ en uiteindelijk komen we samen tot een interpretatie. En nee, je hoeft het echt niet allemaal mooi te vinden! In dit programma staat het ontwikkelen en het onderbouwen van je eigen mening centraal. We sluiten af met een workshop waarin de leerlingen in groepjes zelfstandig aan de slag gaan met het maken van kunst met hun eigen boodschap.

Aanbieder

West Den Haag
Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

Neem contact op met
Anne Willemsen
0634293461
educatie@westdenhaag.nl
www.westdenhaag.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 30-07-2024

Lesmateriaal:
De les bestaat uit een interactieve rondleiding en een workshop. Meer informatie over het lesprogramma vind je op http://www.westdenhaag.nl/nl/educatie of neem contact op met onze educator als je vragen hebt.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€4 p/lln
Capaciteit:
30
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Tijdsduur:
75 minuten