Look at them (not me)

Girls in Woods

Theater, Mediacultuur

Een whodunit in de eigen klas over online shaming 
Lina wil aan haar nieuwe opleiding beginnen, maar heeft steeds flashbacks naar die ene dag op school. Die dag dat haar naaktfoto online werd gedeeld. Het is een chaos in haar hoofd. Wat is er toen precies gebeurd? En vooral: wie hebben haar foto gedeeld? Ze is vastberaden een reconstructie te maken, Lina wil wraak. Ze neemt je mee op haar zoektocht naar de daders. Want waarom behandelde iedereen Lina als schuldige? Zij heeft niets verkeerd gedaan, toch? Lina maakt je medestander op haar missie waarmee ze belangrijke vragen opwerpt over online shaming, consent, slachtoffer en daderschap. 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Girls in woods
Regentesselaan 182
2562 EH Den Haag

Neem contact op met
Nina Sondagh
0631979231
nina@girlsinwoods.nl
www.girlsinwoods.nl

Beschikbaar

11-09-2023 tot 17-06-2024

Lesmateriaal:
Een uitgebreide lesbrief met duidelijke richtlijnen voor een interactief nagesprek en de mogelijkheid tot een aanvullende workshop van platform WTFFF.nl van Fonds Slachtofferhulp over online shaming.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€1150 p/act
Capaciteit:
90
Tijdsduur:
50 minuten
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
5 x 5 x 5
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
30 minuten
Minimum aantal leerlingen:
10