Rockster in de Beatstad

Ready to Play

Muziek, Cultureel erfgoed

Altijd al een Haagse rockster willen worden? Altijd al gedroomd van optreden in één van de bekendste popzalen van Nederland? Dit is je kans om eraan te ruiken! In onze eigen Haagse poptempel Paard krijg je de kans om zelf eens achter een drumstel te zitten of met een gitaar om je nek in de spotlights te staan en de sterren van de hemel te spelen. Ervaren muzikanten doen hun verhaal en laten jou meemaken wat zij meemaken. Daarnaast leer je alles over de rijke Haagse popgeschiedenis aan de hand van de hits van bijvoorbeeld Shocking Blue, Anouk, DI-RECT en vele anderen die onze Beatstad verrijkt hebben met hun muziek!

Aanbieder

Paard
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

Neem contact op met
René van der Zee
0707503464
rene@paard.nl
www.paard.nl

Beschikbaar

14-01-2024 tot 11-02-2024

Lesmateriaal:
Lesmateriaal: een beknopte geschiedenis van de Haagse popmuziek met aandacht voor de belangrijkste Haagse namen als Golden Earring, Anouk en DI-RECT.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelrijk

Maatwerk mogelijk:
Nee
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€7,50 p/lln
Capaciteit:
200
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten