Hip Hop Hooray! (op school)

Musicon's Rap Class Crew: Guus van der Steen & Jermaine Berkhoudt

Muziek, Theater

Rap is één van de vier elementen van de hiphop-cultuur die eind jaren zeventig in de armste wijken van New York is ontstaan en waarvan de rapper, de dj, de graffiti-artiest en de breakdancer de hoofdrolspelers zijn. Vandaag ontlenen honderden miljoenen jongeren wereldwijd hun identiteit aan rap. Deze voorstelling wordt gespeeld door twee stoere rappers, Jermaine Berkhoudt en Guus van der Steen, die de kunst van het woord verstaan. Zij brengen de leukste raps en beats van toen tot nu en tussendoor worden grappige verhalen verteld over het ontstaan van hiphop en rap. De muzikale reis eindigt in onze eigen stad Den Haag.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag

Neem contact op met
Daan van der Bruggen
070 - 368 68 00
programma@musicon.nl
www.musicon.nl/workshops

Beschikbaar

01-10-2024 tot 31-07-2025

Lesmateriaal:
Er is geen lesmateriaal nodig, wel een beamer met scherm. Op verzoek kan een lesopdracht op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld een schrijfopdracht. Aanvullend bieden wij workshops aan. Daarvoor wordt een meerprijs gerekend, afhankelijk van de omvang.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Nee
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€1500 p/act
Capaciteit:
200
Tijdsduur:
60 minuten
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
5 x 5 x 3
Verduistering:
Gewenst
Opbouwtijd:
90 minuten
Minimum aantal leerlingen:
25