POWER

Dans, Muziek

Lloyd Marengo (NL) / Sheree Lenting (NL)

B-boys en hun roots

Ze zijn niet de jongsten meer, maar still going strong. In POWER kijken breakdancers Lloyd Marengo, Maikel Walker en Bosila Banya naar hun Afrikaanse roots en de invloed die dat heeft op hun dans en dagelijks leven. Ze blikken terug op hun carrière tot nu toe, hun gedeelde achtergrond en de ontwikkeling van straat naar gevestigd.  

POWER II “Letters from my grandmother”  

Choreografe Sheree Lenting vertolkt in “Letters from my grandmother” , met twee krachtige vrouwelijke dansers, meerdere generaties of womanhood. De performers vertellen onvertelde stories uit het verleden, het heden en de toekomst. Met de POWER, wijsheid en liefde van hun vrouwelijke ancestors als legacy kijken zij vol vertrouwen hun future tegemoet.

Aanbieder

Korzo
Prinsestraat 42
2513CE Den Haag

Neem contact op met
Annelieke Plugge
0703122794
onderwijs@korzo.nl
korzo.nl/nl/get-moving/onderwijs/
Locatie:
op locatie
Prijs:
€9 p/lln
Capaciteit:
203 lln
Duur:
60 minuten
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet
Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal