Spring naar hoofdinhoud

De Haagse Cultuuronderwijs Dag 2024 Culture Pie


Op woensdagmiddag 22 mei 2024 organiseert CultuurSchakel weer hét jaarlijkse Haagse evenement voor iedereen die in cultuur en/of onderwijs werkt: de Haagse CultuurOnderwijsDag (HCOD). Dit keer met als thema: ‘Culture pie’. We duiken samen in vragen als: waarom is het zo belangrijk dat we allemaal onze rol pakken om alle leerlingen in Den Haag te bereiken met kunst en cultuur? Wat heeft de leerling daaraan?  Wat kunnen we als partijen om de leerling heen allemaal doen? En: hoe benutten we optimaal de kracht van samenwerken?

We zorgen ervoor dat je na deze middag concrete handvatten hebt, connecties hebt gemaakt en inspiratie hebt opgedaan om de culturele ontwikkeling van leerlingen te versterken. Waar vind je elkaar en waar liggen de kansen?

Wat gaan we doen?

Ismail AghzanayLeraar van het jaar Rotterdam 2018, landelijke leraar van het jaar 2021 en auteur van het boek 'Het Geheim van de Leraar' is tijdens HCOD de moderator en zal de dag inleiden met een panelgesprek.

Panelgesprek
Waarom hebben we elkaar nodig? Waar liggen kansen om met partijen rondom de school voor en met de leerling de samenwerking te zoeken/ aan te gaan. Hoe zetten de verschillende partijen kunst en cultuur in voor de kunstzinnig culturele ontwikkeling van die leerling. Wat levert het op? Waar lopen ze tegenaan? En welke rol pakt iedereen hierin?

Schrijf je nu in!

Hoe ziet het programma er op 22 mei uit?

13.15 uur             Wees welkom in De Regentes, een unieke plek!

14.00 tot 14.30   Kick-off en klankborden met het panel

14.45 tot 15.15    1e Ronde deelsessies

15.15 tot 15.45   Pauze

15.45 tot 16.30   2e Ronde deelsessies

16.45 tot 17.15     Sprankelend slot

17.15 tot 17.45     Nog even gezellig napraten

 

Locatie
De Regentes, Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag.

Klik hier om het programma te downloaden.

 

Je bent van harte welkom. Als je hieronder op de button klikt, meld je je in enkele seconden aan voor de dag en de sessies. Voor nu alvast: tot ziens op 22 mei! Mede mogelijk gemaakt door CmK.

 

Schrijf je nu in!

 

 

Vragen en/of opmerkingen?

Vragen kan je mailen naar hcod@cultuurschakel.nl. 
Met vriendelijke groet, de Cultuurcoaches van de afdeling Schooltijd van CultuurSchakel.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten