Spring naar hoofdinhoud

TerugBlik op cultuur 2023

Hoe hangt de vlag erbij in het Haagse veld van cultuurbeoefening? Wat speelt er bij de diverse disciplines, bij jongeren, qua subsidies en fair pay? En hoe kunnen we met de connecties in ons Haagse netwerk de sector nog mooier en rijker maken? Tijdens een inspirerende avond Blik op cultuur op 7 november doken ongeveer 75 aanwezigen in die vragen. Ze kwamen met antwoorden én nieuwe connecties weer boven.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

“Er is veel openheid en energie om van elkaar te leren en kennis te delen”

- Quote van een deelnemer

Om tafel

Na een inleiding over de stand van zaken in het Haagse veld van cultuurbeoefening, gingen de deelnemers in groepjes om tafel om 3 thema’s te bespreken. Ze deden dat aan de hand van praatplaten.

Ronde 1 ging over een culturele marktplaats, ronde 2 over betaalbaarheid en ronde 3 over de weg weten. Bedankt voor al jullie bijdragen in de tafelgesprekken. We nemen even de tijd om ze te bekijken en komen er later bij jullie op terug!

Verslag van de avond

We kijken terug op een inspiratievolle avond, het was met recht een mooie Blik op cultuur!

“Goed om te zien dat er zo veel mensen actief zijn in cultuurbeoefening!”

- Quote van een deelnemer

Wat vond je ervan?

Was jij erbij op 7 november? Dan horen we heel graag wat je van deze editie van Blik op cultuur vond. Neem je een paar minuten de tijd om onze enquête in te vullen? We leren graag van jouw feedback!

Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact op met de adviseurs Cultuurbeoefening van CultuurSchakel.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten