Spring naar hoofdinhoud

10 jaar CultuurSchakel

Dit jaar bestaan we 10 jaar! Om precies te zijn op 17 mei. Al die jaren werken we aan een leven lang kunst en cultuur voor iedere inwoner van Den Haag. Dat deden we niet alleen, maar samen met aanbieders, culturele instellingen, gepassioneerde kunstenaars, partners en meer mensen die hart hebben voor kunst en cultuur. We willen iedereen dan ook bedanken en zien uit naar nog vele jaren samenwerking.

Vonk & Expeditie C over de jaren heen...

Al 10 jaar lang maken we een brochure met het culturele aanbod voor scholen in Den Haag. De elfde editie is net uit en we hopen weer veel klassen blij te maken met cultuurbezoek in het schooljaar 2023/2024. 

Zoals je op de foto kunt zien, is er in de loop van de tijd nogal iets veranderd. De eerste brochures noemden we 'Schoolvoorstellingen', pas de vijfde editie werd het de Vonk. Waarom? Omdat we hopen dat de culturele 'vonk' overslaat op leerlingen van het primair onderwijs. En sinds een aantal jaren zijn we ook actief voor klassen 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs. En ook nog voor de allerkleinsten, met voorschoolse educatie. We hopen dat we nog lang en veel leerlingen blij mogen maken met zoveel mooi cultureel aanbod uit Den Haag!

10 terugblikken

De komende 10 weken gaan we terugblikken op wat we allemaal hebben ondernomen in de afgelopen 10 jaar. In samenwerking met aanbieders, culturele instellingen, gepassioneerde kunstenaars, partners en meer mensen die hart hebben voor kunst en cultuur. Want zonder jullie, is er geen kunst en cultuur in onze mooie stad Den Haag.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten