Aight (hiphop)

Doe-activiteiten

Aight, kort voor ‘all right’, heeft verschillende doorlopende en terugkerende projecten zoals het Haags Hiphop Centrum, The Hague Street Art, Blockjam en I Love Hiphop festival. Daarnaast is Aight expert op het gebied van hiphop en biedt workshops breakdance, street art, dj, beatmaking en rap. De lessen kunnen plaatsvinden op school of bij het Haags Hiphop Centrum.

Kijk op kunst

Hiphop is een ‘way of life’ en omvat muziek, dans en kunst. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een positieve manier kennis maakt met de hiphop cultuur, door events, workshops of les op school. Wij willen na het kennismaken met de cultuur en de disciplines talenten spotten om die zo ver zij dat willen verder te helpen naar eventueel een professionele carrière in de kunst of als artiest.

Werkwijze

We werken met een poule van docenten, die bedreven zijn in een discipline én les geven. In overleg met de leerkracht stemmen we de les af op de leeftijd en vaardigheden van een groep. Werken met spuitbussen doen we bijvoorbeeld pas vanaf 10 jaar. Vanuit de basisbeginselen werken we toe naar een tastbaar resultaat: een eigen move, scratch of graffiti. Ons uitgangspunt is dat iedereen wel een bepaald talent heeft. Dat is ook de insteek van onze begeleiding.

Doe-activiteiten

  • Hiphop-workshops en lestrajecten (vanaf groep 3)
  • Hiphopdag
  • Muurschilderingen maken
  • Demo’s en projecten op maat

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders

Het Haags Hiphop Centrum is dé plek in Den Haag voor liefhebbers van de urban cultuur. Kinderen en jongeren kunnen hier de hele week terecht voor lessen op het gebied van dans, kunst en muziek. We beschikken over alle faciliteiten om deze stromingen op een professionele manier te kunnen beoefenen en tussendoor ook te ontspannen. We hechten veel waarde aan talentontwikkeling, vandaar dat wij ook op een zo professioneel mogelijke manier bezig zijn met onze lessen en de leerlingen. Bij ons krijgen ze de kans om hun talenten te laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te tillen.

Contactpersoon

Peter Oostinga
info@aight.nu
070 385 21 15

Aanbieder

Haags Hip Hop Centrum
Van der Kunstraat 12
2521 BB Den Haag

Neem contact op met
Peter Oostinga
070 385 21 15
peter@aight.nu
www.haagshiphopcentrum.nl
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal