Funky Music School

Doe-activiteiten

Funky Music School maakt muziekles toegankelijk voor iedereen. Dat doen we via privélessen, groepslessen, combinatiecursussen, schoolprojecten en maatschappelijke muziekprojecten in buurthuizen. Samen met een veelzijdig team zorgen wij ervoor dat iedereen vanaf 4 jaar muziekles kan krijgen. Daarbij staan inclusie en diversiteit voorop, wat terug te zien is in ons team en onze leerlingen.

Kijk op kunst

Bij Funky Music School geloven wij in het universele van muziek. Wij vinden dan ook dat het ontdekken van muziek voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Funky Music School is opgericht met als doel om een maatschappelijke muziekschool te zijn. We spreken een breed publiek aan en bieden hoogwaardige en toegankelijk muzieklessen. Lessen waarin muzikaliteit en creativiteit voorop staan, ongeacht leeftijd en ervaring. Op deze manier bieden wij kinderen en volwassenen een unieke en leerzame ervaring.

Werkwijze

Het zou voor ieder kind mogelijk moeten zijn om muziekles te krijgen. De school en de postcode waar je geboren bent, zouden hier geen rol in mogen spelen. Daarom bieden we muziekles zo laagdrempelig mogelijk aan in één compleet pakket. Onze vakdocenten geven muziekles onder schooltijd en na school bieden wij kennismakingsworkshops aan voor bijvoorbeeld zang, gitaar of percussie. Wie daarna nog verder wil met het bespelen van een instrument, bandles of zang, kan in de vrije tijd terecht voor lessen en workshops.

Doe-activiteiten

  • Op school: muziekles onder leiding van een vakdocent
  • Na school: kennismakingsworkshops voor bijvoorbeeld zang, gitaar of percussie

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders

Funky Music School is de verbindende schakel op muzikaal gebied. We denken altijd vanuit het kind om muziekles zo laagdrempelig mogelijk te maken in één compleet pakket. Zo dragen we bij aan goed muziekonderwijs en helpen we kinderen, ouders en leerkrachten de brug slaan van school naar vrije tijd.   

Contactpersoon

Faouzi Latrach
info@funkymusicschool.nl
06 819 413 50

Aanbieder

Funky Music School
Westeinde 425
2512 KD Den Haag

Neem contact op met
Faouzi Latrach
06 81 94 13 50
info@funkymusicschool.nl
www.funkymusicschool.nl
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal