Laaktheater

Doe-activiteiten

 Laaktheater is het theater in de wijk en het cultuuranker van stadsdeel Laak. Wij programmeren, produceren en ontwikkelen samen met de bewoners en organisaties in Laak. Ben je op zoek naar een kunstles, gekoppeld aan een schoolvoorstelling of aan een ander kunstproject op school? Laaktheater is al jaren dé plek om zelf te creëren, te dansen, toneel te spelen of theater te maken.

Kijk op kunst

Wij geloven in de kracht van cultuur en in de kracht van de wijkbewoners. Diversiteit en inclusie zitten in ons DNA. Het is verweven met wie we zijn en hoe we werken. We maken verbinding met de bewoners, scholen en organisaties in de wijk en zoeken hierin het gelijkwaardige gesprek. Bij ons in het theater is kunst dichtbij, vertrouwd en inspirerend.

Werkwijze

Laaktheater is al jaren de plek om zelf te creëren, te dansen, toneel te spelen of theater te maken. Bijvoorbeeld in ons Urban Lab op woensdagmiddag. We creëren met elkaar een wereld vol magie waarin kinderen van groep 1 t/m 8 openbloeien, grenzen verleggen en nieuwe dingen ontdekken.

Doe-activiteiten

  • Kunstlessen en projecten voor groep 1 t/m 8
  • Kunstworkshops in het Laaktheater
  • Urban Lab op woensdagmiddag

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders

Laaktheater staat middenin de Haagse samenleving en biedt een divers en inclusief programma, waarin taalontwikkeling, culturele diversiteit, maatschappelijke thema’s, muziek en dans verweven zijn. We zijn dichtbij, kennen de wijk waarin we staan en weten welke thema’s en onderwerpen spelen. Dit klinkt door in onze voorstellingen, projecten en workshops. Onze deur staat open voor iedereen en we willen leerkrachten, kinderen en hun ouders op een laagdrempelige manier inspireren om verbinding te maken met kunst, cultuur en elkaar.

Contactpersoon

Catherine Klaverwijden
catherine@laaktheater.nl
070 393 33 48

Aanbieder

Laaktheater
Ferrandweg 4T
2523 XT Den Haag

Neem contact op met
Andrea Clarke-Brown
0703933348
educatie@laaktheater.nl
www.laaktheater.nl
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal