ROCKIT Music Productions

ROCKIT Music Productions

Doe-activiteiten

ROCKIT Music Productions is gespecialiseerd in hedendaagse popmuziek. We organiseren muzikale workshops voor groep 1 t/m 8, waarin praktijk en plezier hand in hand gaan. Vaak ontdekken kinderen zo wat ze leuk vinden en waar verborgen talenten liggen. 

Kijk op kunst
We staan voor kwaliteit, plezier en de ontwikkeling van een kind. We vinden het belangrijk dat er goede lessen worden gegeven waarin praktijk en plezier hand in hand gaan. Onze docenten zorgen er altijd voor dat er na de eerste workshops direct resultaat te horen is. Dat stimuleert en moedigt aan om meer te beleven en ontdekken.

Werkwijze
De workshops zijn zo opgezet dat leerlingen zo snel mogelijk mee kunnen doen. Het draait om muziek maken én beleven, bijvoorbeeld tijdens Hits met Kids, Klein Percussie, Body Percussie en de Interactieve popband masterclass. Daarnaast bieden we instrumentale lessen gitaar, drums, piano, zang, bass en workshops op maat. De activiteiten kunnen plaatsvinden op school of in onze eigen ROCKIT Music Studio’s.

Doe-activiteiten

  • Hits met Kids
  • Klein / Trash / Bodypercussie
  • ROCK-Kid bandcoaching
  • Interactieve popband masterclass
  • Instrumentale lessen (gitaar, drums, piano, zang, bass)
  • Workshops op maat 

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders
Wij zijn gespecialiseerd in praktische workshops in de hedendaagse popmuziek. We spelen in op de muzieksmaak van de leerlingen, zodat ze zoveel mogelijk affiniteit hebben met de lessen. Zo kunnen ze op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende instrumenten en aspecten van popmuziek. Daarnaast hebben we een eigen locatie waar alle materialen al klaar staan. Zo is het voor de leerlingen een leuk uitje naar een andere plek en is er geen ge-heen-en-weer met spullen.

Contactpersoon
Bas Bergamin
info@rockitmusicproductions.nl
070 444 96 47

Aanbieder

ROCKIT Music Productions
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Neem contact op met
Nikkie Freeke
0704449647
info@rockitmusicproductions.nl
www.rockitmusicproductions.nl
Onderwijs:
Primair Toon groepen
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3
Speciaal