ROCKIT Music Productions

Doe-activiteiten

ROCKIT Music Productions is gespecialiseerd in hedendaagse popmuziek. We organiseren muzikale workshops voor groep 4 t/m 8, waarin praktijk en plezier hand in hand gaan. Vaak ontdekken kinderen zo wat ze leuk vinden en waar verborgen talenten liggen. 

Kijk op kunst

We staan voor kwaliteit, plezier en de ontwikkeling van een kind. We vinden het belangrijk dat er goede lessen worden gegeven waarin praktijk en plezier hand in hand gaan. Onze docenten zorgen er altijd voor dat er na de eerste workshops direct resultaat te horen is. Dat stimuleert en moedigt aan om meer te beleven en ontdekken.

Werkwijze

De workshops zijn zo opgezet dat leerlingen zo snel mogelijk mee kunnen doen. Het draait om muziek maken én beleven, bijvoorbeeld tijdens Hits met Kids, Klein Percussie, Body Percussie en de Interactieve popband masterclass. Daarnaast bieden we instrumentale lessen gitaar, drums, piano, zang, bass en workshops op maat. De activiteiten kunnen plaatsvinden op school of in onze eigen ROCKIT Music Studio’s.

Doe-activiteiten

  • Hits met Kids
  • Klein / Trash / Bodypercussie
  • ROCK-Kid bandcoaching
  • Interactieve popband masterclass
  • Instrumentale lessen (gitaar, drums, piano, zang, bass)
  • Workshops op maat 

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders

Wij zijn gespecialiseerd in praktische workshops in de hedendaagse popmuziek. We spelen in op de muzieksmaak van de leerlingen, zodat ze zoveel mogelijk affiniteit hebben met de lessen. Zo kunnen ze op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende instrumenten en aspecten van popmuziek. Daarnaast hebben we een eigen locatie waar alle materialen al klaar staan. Zo is het voor de leerlingen een leuk uitje naar een andere plek en is er geen ge-heen-en-weer met spullen.

Contactpersoon

Bas Bergamin
info@rockitmusicproductions.nl
070 444 96 47

Aanbieder

ROCKIT Music Productions
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal