STYLES Company

STYLES Company

Doe-activiteiten

De oprichter STYLES Company is een van de grondleggers van de Nederlandse breakdance scene en het Haags Hiphop Centrum en zet zich met passie en enthousiasme in voor het verder verspreiden van de urban hiphop kunstdisciplines. Daarin komen urban zang, dans, muziek en kunst samen.

Kijk op kunst
Wij zijn van mening dat kunst en cultuur een onmisbare bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen en een voorwaarde is voor succesvol leren. Zang, dans, muziek en kunst zijn daarbij een enorme positieve uitlaatklep. Via onze workshops en lessen willen wij onze passie voor de urban hiphop kunstdisciplines, die vaak nauw aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en jongeren, op hen overbrengen. Op die manier slaan wij een brug tussen generaties en culturen. 

Werkwijze
Op basisscholen geven we workshops op het gebied van urban zang, dans, muziek en kunst voor leerlingen van groep 5 t/m 8. We bieden losse lessen voor een eerste kennismaking, maar kunnen ook op maat een verdiepende reeks lessen aanbieden. Ook online lessen zijn mogelijk. We werken met een poule van docenten, die bedreven zijn in een discipline én les geven. In overleg met de leerkracht stemmen we de les af op de leeftijd en vaardigheden van een groep.

Doe-activiteiten

  • Workshops voor groep 5 t/m 8
  • Keuze uit breakdance, beatcreating, dj, graffiti, rap en streetdance  

Meerwaarde voor scholen, kinderen en ouders
We werken met een groot netwerk van professionele rappers, dj’s, graffitikunstenaars, break- en streetdancers, die ook allemaal docent zijn. We koppelen graag de juiste kunstenaar aan een vraag.

Contactpersoon
Ben van der Linden
info@stylescompany.nl
06 248 707 14

Aanbieder

STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL
Grote Beerstraat 32
2516 BZ Den Haag

Neem contact op met
Ben van der Linden
06 24 87 07 14
info@stylesacademy.nl
www.stylesacademy.nl
Onderwijs:
Primair Toon groepen
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs PrO 1 PrO 2 PrO 3 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3
Speciaal