'Ontmoeting met MuzeVerheul'

Interdisciplinair

Kunstenaar in de klas: korte vertelvoorstelling met mini-makers-opdrachten in de vijf kunstdisciplines en muze tips voor levenslange inspiratie.

Welke kunstenaar ben jij? Om dat te ontdekken prikkelt MuzeVerheul de verbeeldingskracht en laat even voelen hoe het is om beeldend kunstenaar, componist, auteur, choreograaf of theatermaker te zijn. Inclusief mini-boekje voor levenslange inspiratie. --- Voor: groep 3, 4, in de klas (max. 30 kinderen) NB: Leerkracht of vakleerkracht is aanwezig. --- Doel: bewustwording van eigen verbeeldingskracht en kunstzinnige uitingsmogelijkheden. --- Thema’s: kunstenaar als maker, inspiratie en muzen, de stilte van Beethoven, inclusieve samenleving (beperking betekent niet uitsluiting), de vijf verschillende kunstdisciplines en interdisciplinaire kunst. --- Sluit aan bij: Cultuuronderwijs op z’n Haags, thema’s: identiteit, onze stad, verhalen, utopie / Leve(n)de Muziek! en Leve(n)de Kunst! (KOO)/ Lange leerlijnen Theater, Dans, Schrijven / Korte kunstleerlijnen en workshops / Curriculum.nu, thema’s: mens & natuur, burgerschap, kunst & cultuur, Nederlandse taal, mens & maatschappij. --- Marike Verheul is interdisciplinair kunstenaar. 'Ontmoeting met Muze Verheul' is mede mogelijk gemaakt door: woon-werkcomplex De Waterspin, Studio Inspiratie, Podium Huis Midwoud, Prins27, Gabriëlle van der Werf Fotografie, Tieke, Vocalwise, KOO, en gemeente Den Haag. --- In de maak: 'Glimp van MuzeVerheul' voor groep 1, 2 en 'Verder kijken met MuzeVerheul' voor groep 5, 6.
Aanbieder

MuzeVerheul
Prinsegracht 27 (Koorenhuis)
2512 EW Den Haag

Neem contact op met
Marike Verheul
0703807310
info@muzeverheul.nl
muzeverheul.nl

Locatie:
op school
Prijs:
Capaciteit:
30 lln
Duur:
50 minuten
Onderwijs:
Geschikt voor Primair
Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal