Uit de doeken, op de planken!

Interdisciplinair, Theater

De Grote Onvriendelijke Acteur komt de hoofdrol vertolken. Helaas belt de bijrolacteur op het laatste moment ziek af. Aangezien de show altijd door moet gaan, sleurt de GOA de toevallig aanwezige schoonmaker het toneel op. Wat is toneel? Waar moet je op letten als je zelf (bijvoorbeeld op school) aan de slag gaat in een musical of toneelstuk? Wat zijn de do’s en don’ts? Deze en veel meer vragen over toneel passeren op grappige wijze de revue in Uit de doeken, op de planken! MOOIE OPMAAT VOOR GROEP 8 MUSICAL/VOORSTELLING!

De Grote Onvriendelijke Acteur komt de hoofdrol vertolken. Helaas belt de bijrolacteur op het laatste moment ziek af. Aangezien de show altijd door moet gaan, sleurt de GOA de toevallig aanwezige schoonmaker het toneel op. Wat is toneel? Waar moet je op letten als je zelf (bijvoorbeeld op school) aan de slag gaat in een musical of toneelstuk? Wat zijn de do’s en don’ts? Deze en veel meer vragen over toneel passeren op grappige wijze de revue in Uit de doeken, op de planken!

Aanbieder

Toneelgroep Vest
Van Kinsbergenstraat 119
2518GX Den Haag

Locatie:
op school
Prijs:
€11 p/lln
Capaciteit:
80 lln
Duur:
50 minuten
Onderwijs:
Geschikt voor Primair
Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal