ROCKIT Music Productions

Doe-activiteiten

ROCKIT Music Productions geeft inspirerende workshops aan vmbo, havo en vwo op het gebied van muziek. Bij ons staat plezier, talentontwikkeling en snel resultaat voorop. Al onze docenten zijn actief in de muziekscene en onze workshops zijn dan ook erg praktijkgericht. Samen muziek maken, geeft een goed gevoel en zorgt voor een glimlach op je gezicht!

Kijk op kunst

Wij vinden met belangrijk om de sociale ontwikkeling van leerlingen te stimuleren met muziek en hen het plezier van muziek maken te laten ervaren. Om samen muziek te maken, moet je rekening met elkaar houden, letterlijk en figuurlijk op elkaar ingespeeld zijn en samenwerken. Bij ons hoef je niet door lange of saaie stof heen om noten te leren lezen. Door praktisch aan de slag te gaan, zetten we leerlingen in hun kracht. Zo ervaren zij al snel hoe leuk het maken van muziek is.

Werkwijze

Onze projecten en lessen worden ontwikkeld en uitgevoerd door een team van ervaren en professionele muzikanten uit het werkveld. Wij merken dat we leerlingen inspireren met onze docenten die muziek schrijven, uitbrengen én nog regelmatig zelf op het podium staan. Ons aanbod bestaat uit incidentele workshops, workshoptrajecten of workshopdagen (verschillende workshops op één dag). In overleg met de school maken we graag een programma op maat.

Doe-activiteiten

  • Projectweken en workshops ter verdieping van een thema:
    POPBAND
  • Schrijf een hit in één dag
  • Bodypercussie
  • Vocalgroup
  • Trashpercussie
  • Podiumtechniek
  • Boomwackers
  • Home recording

Meerwaarde voor leerlingen en scholen

Onze muzikale workshops zijn leerzaam én leuk, zorgen voor onderling respect en vergroten het zelfvertrouwen van de leerlingen. Samen muziek maken, creëert een positieve mindset waarbij in mogelijkheden wordt gedacht. In al onze workshops gaan we snel aan de slag, luisteren we goed naar elkaar, werken we samen en ontdekken we verborgen talenten.

Contactpersoon

ROCKIT Music Productions
info@rockitmusicproductions.nl 
070 444 96 47

Aanbieder

ROCKIT Music Productions
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Onderwijs:
Niet geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal