STYLES Company

Doe-activiteiten

STYLES Company zet zich met veel passie en enthousiasme al meer dan 20 jaar in voor hiphop, kunst en cultuureducatie. Daarin komen urban zang, dans, muziek en beeldende kunst samen. Op die manier ontdekken en ontwikkelen leerlingen hun talenten en slaan wij een brug tussen generaties en culturen, amateurs en professionals.

Kijk op kunst

Wij zijn van mening dat kunst en cultuur een onmisbare bijdrage levert aan de ontwikkeling van jongeren en een voorwaarde is voor succesvol leren. Zang, dans, muziek en kunst zijn daarbij een enorme positieve uitlaatklep. Via onze workshops en lessen brengen wij onze passie voor de hiphop-kunstdisciplines, die vaak nauw aansluiten bij de belevingswereld van jongeren, op hen over. Spelenderwijs krijgen zij zo belangrijke competenties mee als creativiteit, doorzettingsvermogen, presentatie, sociale omgang en respect.

Werkwijze

Wij bieden CKV-educatieprojecten voor complete leerjaren en lessenreeksen op het gebied van urban zang, dans, muziek en kunst voor alle leerjaren en onderwijsniveaus. Van introductielessen voor een eerste kennismaking tot op maat gemaakte verdiepende lessenreeksen. We werken met een poule van vakdocenten en professionals, die bedreven zijn in een discipline én in het les geven. In overleg met de docent stemmen we de workshop af op de leeftijd en vaardigheden van een klas of groep.

Doe-activiteiten

  • Workshops voor alle schooltypes van klas 1 t/m 6
  • CKV-projecten 
  • Keuze uit breakdance, beat creating, DJ, graffiti, street art, rap en streetdance, hiphop  

Meerwaarde voor scholen en leerlingen

We werken met een groot netwerk van professionele rappers, dj’s, graffitikunstenaars, break- en streetdancers, die ook allemaal docent zijn. We koppelen graag de juiste kunstenaar aan een vraag.

Contactpersoon

Ben van der Linden
info@stylescompany.nl
06 - 24 87 07 14

Aanbieder

STYLES ACADEMY / STYLES COMPANY / STYLES CONFIDENTIAL
Grote Beerstraat 32
2516 BZ Den Haag

Neem contact op met
Ben van der Linden
06 24 87 07 14
info@stylesacademy.nl
www.stylesacademy.nl
Onderwijs:
Niet geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal