D-Ent

D-Ent

MBO

D-Ent is opgericht om dans en entertainment helemaal ‘het einde’ te maken in welke vorm dan ook. Wij bieden danslessen, workshops en projecten voor jongeren, waarmee ze zich niet alleen als danser, maar ook als mens ontwikkelen. Speciaal voor mbo-studenten organiseren we dansworkshops, met leuke passende muziek en choreografieën.

Kijk op kunst

Dansen sluit aan bij de behoefte van jongeren om te bewegen op muziek. Door te dansen leren ze buiten hun comfortzone te gaan, en het geeft ruimte om emoties te uiten. Ze verleggen hun grenzen op een positieve manier of leren deze juist beter te bewaken. Ook ontdekken jongeren dat dans en muziek kunnen verbinden op een manier die ze niet eerder voor ogen hadden.

Werkwijze

Voor het mbo bieden we een uitdagend educatief programma, waarbij onze voorstelling ‘A Libi’ samen kan gaan met een dansworkshops en/of een nagesprek. ‘A Libi’ is een voorstelling waarin racisme, ‘body shaming’, huiselijk geweld, maar vooral doorzettingsvermogen en zelfliefde als keiharde waarheid aan bod komen. In onze workshops is altijd ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Ook kunnen we de dansworkshop naar wens ontwikkelen tot een presentatie van de studenten, waarin zij laten zien welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt.

Aanbod en activiteiten

  • Schoolvoorstelling
  • Dansworkshop met presentatie
  • Lessenreeks
  • Meet & Greet met de makers / artiest(en)

Meerwaarde voor studenten en docenten

Met onze voorstelling prikkelen we gedachtes, waarbij studenten eerder niet zouden (durven) stilstaan. De dansworkshops stimuleren hun creatief en innovatief vermogen. Wij willen met ons aanbod het zelfvertrouwen van mbo-studenten versterken en hun kijk op verschillende levenskwesties verrijken. Onze cultuureducatie is dan ook een goede toevoeging aan het vak Burgerschap.

Contactpersoon

Narelle Thomas
info@d-ent.nl 
06 41 139 965
https://d-ent.nl/dance#d-ent-school 

Aanbieder

D-Ent Dancestudio
De Werf 6
2544EK Den Haag

Neem contact op met
Narelle Thomas
0641139965
Info@d-ent.nl
www.d-ent.nl
Onderwijs:
Speciaal