Cultuurbeoefening met een fysieke, mentale of andere uitdaging

Cultuurbeoefening is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook belangrijk. Je bent creatief bezig, het vergroot je zelfvertrouwen, je krijgt meer sociale contacten en het geeft je energie en zingeving. Dit zou voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht een fysieke, mentale of andersoortige uitdaging.

Daarom lanceerden CultuurSchakel en KOO De Bruiserij, hét platform voor cultureel cursusaanbod in Den Haag, speciaal voor mensen met diverse uitdagingen. Een fysieke, mentale of andersoortige uitdaging hoeft geen namelijk beperking te zijn om aan kunst te doen. Kijk wat jij kunt doen!

Theater

Stap in de wereld van theater en ontdek de kunst van acteren, improviseren en het overbrengen van emoties. Met één belangrijk uitgangspunt: spelplezier!

Vind een cursus theater

Schrijven

Ontdek de kracht van het woord. Leer creatieve technieken, ontwikkel je eigen unieke schrijfstijl en ontdek hoe jij woorden tot leven kunt brengen.

Vind een cursus schrijven

Muziek

Leer instrumentale of vocale vaardigheden en ontwikkel jouw eigen muzikale expressie. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met een muziekinstrument of met zangles, jouw muzikale ontdekkingsreis staat centraal.

Vind een cursus muziek

Beeldende Kunst

Ontdek de wereld van visuele kunst. Leer verschillende technieken, van tekenen tot schilderen, en ontwikkel jouw eigen artistieke stijl. Het gaat om het maakplezier!

Vind een cursus beeldende kunst

Fotografie & Media

Hoe vertel je een verhaal via foto of video? Of je nu nieuw bent in de wereld van foto- of videografie of je bestaande vaardigheden wil verfijnen, ontdek wat er mogelijk is.

Vind een cursus fotografie & media

Dans

Kun je niet stilzitten bij het horen van muziek? Ontdek hoe je jezelf kunt uiten door middel van beweging, op jouw eigen manier en niveau. Het plezier van dansen staat voorop!

Vind een cursus dans

Hulp nodig?

Twijfel je ergens over, of vind je nog geen geschikte cursus? Neem dan contact op met de Bruiserij via info@debruiserij.nl. Samen met jou gaan zij op zoek naar een cursus die bij je past.