brechtje roos

Muziek

Laak

Creatief ondernemer, muziekzendeling,een vertellend performer, presentator met muziekbagage, columnist, prof muzikant, blokfluitdocent, publicist. Niet onder 1 noemer te vangen.

Brechtje staat in den lande op allerlei podia als Muziekzendeling en columnist. In het Laakkwartier geeft ze blokfluitles aan huis.
Brechtje coached gemotiveerde volwassen leerlingen die nieuwsgierig zijn en hun eigen smaak en spel willen ontwikkelen. Zij focust op het muzikale verhaal. De techniek is daarbij een handig middel.
Er wordt een breed kader geschetst zodat de muziek nog meer gaat leven en leerlingen muzikaal gevoel krijgen voor detail en zeggingskracht. Ook jonge spelers die zich op een conservatoriumstudie willen voorbereiden zijn welkom. Brechtje geeft privé- en ensembleles.


MUZIEKMIX
De lesstof wordt afgestemd op de leerling. Jazz, wereld, impro, barok, hedendaags: veel is er mogelijk op sopraan, alt, tenor en basblokfluit.
Regelmatig les hebben en repeteren bevordert het resultaat. Maar drukdrukdrukke mensen die zich af en toe willen laven aan muziek kunnen incidenteel privéles krijgen.

Aanbieder

brechtje roos
De Genestetlaan
2522 LS Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Brechtje Roos
06 21 92 46 99
brechtje@brechtjeroos.nl
www.brechtjeroos.nl