Geld voor je kunst!

Op een simpele manier subsidie aanvragen bij CultuurSchakel voor jouw project, dat meedoen aan kunst en cultuur in Den Haag stimuleert. Dit kan bij Geld voor je kunst! op persoonlijke titel of als vereniging of stichting. De subsidie is maximaal € 2.000,-.

Je hoeft geen ingewikkelde plannen in te leveren; je vertelt gewoon jouw idee aan een jury tijdens een pitchbijeenkomst. Daar krijg je 10 minuten voor. (Tijdens de coronacrisis organiseren we videopitches). Binnen een week weet je of jouw idee beloond wordt met subsidie. Voordat je uitgenodigd wordt om te pitchen, vragen we je alleen om een beknopt online formulier (bekijk een voorbeeldformulier) in te vullen en een begroting te uploaden. 

Hoe werkt zo'n pitchbijeenkomst?

In onderstaande video zie je hoe je een pitch kunt geven aan de jury. Kan jij al iets laten zien van jouw creatieve idee? Net zoals de dansers in deze video? Hartstikke leuk om te laten zien én op die manier krijgt de jury een beter beeld van het project.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Meer over pitchbijeenkomsten van Geld voor je kunst!

Kom jij in aanmerking voor subsidie?

Bij Geld voor je kunst! gelden andere voorwaarden dan voor reguliere subsidievormen van CultuurSchakel. Doe de Quickscan om te zien welke subsidievorm het beste bij jou past.

Wil je jouw plannen eerst bespreken, neem dan contact op met de projectleider Geld voor je kunst! of met een van onze adviseurs.

Geld voor je kunst! aanvragen