Spring naar hoofdinhoud

Subsidieloket

CultuurSchakel verleent kunst- en cultuursubsidies voor projecten en activiteiten van en met vrijetijdskunstenaars in Den Haag. Dit kan als vereniging of stichting, maar ook op persoonlijke titel. Hoe kunnen wij je helpen?

Snel en simpel subsidie aanvragen

Geld voor je kunst!

Vergeet stoeien met uitgebreide en ingewikkelde subsidieformulieren en presenteer jouw kunst- of cultuuridee aan de jury van Geld voor je kunst! Check je mailbox een week later voor de uitslag en misschien ontvang jij wel max. € 2.000,- aan subsidie. Sneller en simpeler kan bijna niet.

Je kunt aanvragen als stichting of vereniging, maar ook op persoonlijke titel, zolang jouw idee meedoen aan kunst en cultuur in Den Haag maar stimuleert.

Nieuws

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Team Subsidie

Agenda bijeenkomsten

HCOD 2024

Op woensdagmiddag 22 mei 2024 organiseert CultuurSchakel weer hét jaarlijkse Haagse evenement voor iedereen die in cultuur en/of onderwijs werkt: de Haagse CultuurOnderwijsDag (HCOD). Dit keer met als thema: ‘Culture pie’. We duiken samen in vragen als: waarom is het zo belangrijk dat we allemaal onze rol pakken om alle leerlingen in Den Haag te bereiken met kunst en cultuur? Wat heeft de leerling daaraan?  Wat kunnen we als partijen om de leerling heen allemaal doen? En: hoe benutten we optimaal de kracht van samenwerken?

Geld voor je kunst Livebijeenkomst!

4 juli | Meld je uiterlijk 24 juni aan om je culturele project op 4 juli live te pitchen voor subsidie van Geld voor je kunst! 

Meet & Greet informele groepen

4 juli | 16.00-20.00 uur | Advies voor informele groepen

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten