Spring naar hoofdinhoud

Subsidieloket

CultuurSchakel verleent kunst- en cultuursubsidies voor projecten en activiteiten van en met vrijetijdskunstenaars in Den Haag. Dit kan als vereniging of stichting, maar ook op persoonlijke titel. Hoe kunnen wij je helpen?

Verhoging Subsidiebedragen

Heb jij mooie ideeën voor een cultureel project in Den Haag en heb je daar geld voor nodig? Dan heeft CultuurSchakel goed nieuws! Vanaf nu zijn alle subsidiebedragen voor cultuurbeoefening in de vrije tijd verhoogd! Zo kun je bij Basissubsidie € 2.000,- voor zaalhuur repetitieruimte aanvragen en € 3.000,- voor artistieke leiding. Presentatiesubsidie 1 is verhoogd naar € 10.000,- en op Presentatiesubsidie 2 zat al geen maximum. Bij Zorguitvoeringen is het nu € 300,- en bij Buitenconcerten € 500,- per optreden. Geld voor je kunst! is verhoogd naar € 2.000,-.

Neem nu contact met ons op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen of vraag direct subsidie aan.

Direct aan de slag

Gemakkelijk subsidie aanvragen in drie stappen

Snel en simpel subsidie aanvragen

Geld voor je kunst!

Vergeet stoeien met uitgebreide en ingewikkelde subsidieformulieren en presenteer jouw kunst- of cultuuridee aan de jury van Geld voor je kunst! Check je mailbox een week later voor de uitslag en misschien ontvang jij wel max. € 2.000,- aan subsidie. Sneller en simpeler kan bijna niet.

Je kunt aanvragen als stichting of vereniging, maar ook op persoonlijke titel, zolang jouw idee meedoen aan kunst en cultuur in Den Haag maar stimuleert.

Nieuws

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Team Subsidie

Agenda bijeenkomsten

Meet & Greet theater & muziek

16 februari | 19.00-20.30 uur | Advies over theater & muziek

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten