De grote ik heb hier geen zin in show

Theater Artemis

Theater

Groep: 1-2, 3-4

In deze woordeloze voorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich opeens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja... dan moet je iets... show, entertainment... maar hoe?
Puzzelboekjes en wasmanden, de spelers laten ze pardoes uit hun handen vallen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen en de huisman probeert ineens geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijke wens: zo snel mogelijk terug naar het donker.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

08-01-2024 tot 08-01-2024

Lesmateriaal:
Een bezoek aan een voorstelling is als een sprong, met een afzet – zweeffase – landing. De voorstelling is de zweeffase. We vullen aan met materiaal voor een afzet en landing om in de klas in te zetten.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten