Dit vind jij leuk

Bonte Hond

Theater, Muziek

Groep: 5-6, 7-8

Hitlijsten staan vol met over-geproduceerde songs, alles is voorbedacht op basis van algoritmes en TikTok-trends. Om door te breken gaat het niet alleen meer om talent of doorzettingsvermogen. Het gaat om de looks en binnen een mal passen. De lijn tussen echt en nep wordt steeds dunner en vager. Wanneer voldoe je aan de standaarden en verwachtingen van de maatschappij? Wanneer is zijn wie je bent goed genoeg?

Dit vind jij leuk is een muzikale voorstelling die schopt tegen dat wat perfect moet zijn. Over authenticiteit en verwachtingen van de maatschappij. Maar ook een ode aan het gemiddelde, opgaan in de menigte en snel vergeten worden.

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
0703600252
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

14-03-2024 tot 15-03-2024

Lesmateriaal:
Het educatiepakket van 'Dit vind jij leuk' bestaat uit een film met een lesbrief. Leerlingen gaan de strijd met elkaar aan tijdens hun eigen mini-playbackshow. Wie is het meest overtuigend en wie bepaalt dat eigenlijk? Wanneer is iets nep? En wat is talent nou eigenlijk? Haal jij de playbacker eruit?
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal
Prijs:
€10 p/lln
Capaciteit:
172
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten