Gullivers Reizen

Theater Sonnevanck

Muziek, Theater

Groep: 5-6, 7-8

Gul is een succesvol kind. Nog geen zes weken oud en uitverkoren tot Slimste Baby van het Jaar. Op haar 4e werd ze wereldkampioen schaken. Nu is ze 10 en niet alleen klassenoudste maar ook hoofdredacteur van de schoolkrant. Tja, voor Gul is het leven een open boek, een wedstrijd waar ze haar hand niet voor omdraait. Tot Gul opeens door haar atlas heen in zee valt. Op een onbekend eiland spoelt ze aan. Hier begint haar reis vol bizarre avonturen. Ontmoetingen met krioelende mini-mieren-mensjes, smerige reuzen zo hoog als flatgebouwen, pratende paarden en andere wezens. Gul snapt hen niet en zij snappen Gul niet. Vanaf nu is niets meer hetzelfde.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

26-02-2024 tot 26-02-2024

Lesmateriaal:
Wat als alles eigenlijk anders is dan je dacht? Wat weten leerlingen zeker? En hoe zeker weten ze dat echt? Met de opdrachten in het boekje en bijbehorende docentenhandleiding gaat de leerkracht op een speelse manier aan de slag met deze vragen.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten