Pech (HNT)

George & Eran Producties

Muziek, Theater

Groep: 5-6, 7-8

Saar leeft in een stad die anders is dan alle andere steden. Een stad verscheurd door een brede rivier. Aan Saars kant hebben mensen veel pech. Zakken vol met echte, tastbare en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Iedereen moet ze in huis nemen. Waar komt al die pech eigenlijk vandaan? Waarom hebben Saar en haar vader meer pech dan de mensen aan de andere kant van de rivier? Saar steekt de rivier over om antwoorden te vinden. Wat ze aan de overkant aantreft is misschien nog wel schokkender dan alle pech bij elkaar: een pech-systeem van makers, planners en verdelers die geen oog hebben voor haar en haar lotgenoten.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

08-01-2024 tot 08-01-2024

Lesmateriaal:
Het educatietraject bestaat uit filosofische gesprekken in de klas rond het thema 'pech en armoede'. Op aanvraag kan er een speelse workshop georganiseerd worden om kinderen te leren hoe je met geld kunt omgaan.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€10 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten