Arm met een dure smaak

HNTjong

Theater

Het is het begin van het jaar en Brienne, Nurulah en Shannah worden eindelijk de leiders. De trendsetters, de smaakmakers. Maar met de stylo die ze nu hebben, zullen ze geen real winners worden. Denken ze. Vrezen ze. Ze doen zich rijk voor, maar wanneer zullen ze worden ontmaskerd? Ze zitten naast elkaar, elk met hun geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen ze van een andere wereld, een wereld waarin ze wel rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want ze missen nog hun chains, grills en Balenciaga’s. Een voorstelling over verborgen armoede, dromen van rijkdom en de harde realiteit van de straat.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

13-02-2024 tot 15-03-2024

Lesmateriaal:
Na afloop is er een nagesprek met de zaal. In een workshop staan we stil bij kansen hebben, krijgen of grijpen. We bespreken vragen als: Welk prijskaartje hangt er aan geluk? Is maakbaarheid voor iedereen? En hoe ben je het meest jezelf?
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
80
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten