25-06-2024

Twee cursussen voor de klas

Altijd al gedroomd van een carrière voor de klas in het primair onderwijs (po) of speciaal (basis)onderwijs (s(b)o)? Dit is je kans! CultuurSchakel biedt vanaf januari 2025 twee unieke cursussen aan die je voorbereiden op een betekenisvolle rol in het onderwijs. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Cursus 'Voor de klas in het primair onderwijs'

De training is ervaringsgericht en heeft als doel om zoveel mogelijk de eigen lespraktijk in te brengen. Lees hier meer over de data, locatie en inhoud van de cursus.

Na deze training heb je kennis over het basisonderwijs, kun je kwalitatieve lessen/projecten verzorgen die aansluiten bij de vraag van de school en de leerling en ben je goed in staat samen te werken met de school. Je brengt het geleerde direct in de praktijk in een stage en je krijgt feedback van de cursusgroep en de trainers. 

Lees verder

 

Cursus 'Voor de klas in het speciaal (basis)onderwijs'

Je maakt kennis met de organisatie van het speciaal (basis)onderwijs ‘van binnenuit’. Met deze achtergrondkennis ben je beter in staat om aan te sluiten bij leerlingen en de werkwijze van de school. Lees hier meer over de data, locatie en inhoud van de cursus.

Je ontwerpt een lessenserie die aansluiten bij de vraag van het s(b)o en de ontwikkelingsfase van de leerlingen. Het geleerde wordt in de praktijk gebracht tijdens een stage. De trainer en groep geven feedback op de lessen. Na afloop heb je meer theoretische kennis en ervaring opgedaan op het gebied van pedagogiek en didactiek in het s(b)o.

Lees verder

 

Meer weten?

Neem contact op met Eric Schulp, 06-46 94 16 62. Als je vragen hebt over het scholingsaanbod van CultuurSchakel, kun je contact opnemen met Gerbry Junte, 06-46 94 10 27.