Arthena Graffiti

teken en schilderlessen Arthena

Beeldende kunst, Cultureel erfgoed


www.arthena.nl

Arthena staat voor schilder, Graffiti-en tekenonderwijs.

Wij verzorgen diverse cursussen en workshops voor o.a. basisscholen en het voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden.

Kunst is van alle tijden en is onmisbaar in de ontwikkeling en ontplooiing van een kind. Zo zijn de klassieke vormen zeer belangrijk, zoals portret-, stilleven- en landschapschilderen, maar ook de nieuwere kunstvormen doen zeker niet onder aan de ontwikkelingsgroei. Arthena staat vooraan bij de ontwikkeling van nieuwe kunstuitingen zoals Graffiti-Art, striptekenen, street-art en het pimpen van gympen.

De cursussen en workshops worden zowel in school als daarbuiten gegeven bij bijvoorbeeld het Koorenhuis of in ons atelier in Zuid57, waardoor wij heel flexibel zijn in ons aanbod. Zo kunnen er schoollessen worden ingeroosterd, maar ook voor naschoolse activiteiten, op zaterdagen en zelfs in de vakantie zijn er zeker mogelijkheden. Alle cursussen worden leuk en reflecterend afgesloten en we kunnen zelfs een expositie verzorgen, bijvoorbeeld in school of op een externe locatie.Al onze cursussen en workshops gaan vooraf aan een een stukje theorie, kleurenleer en materiaalkennis. Alles is bespreekbaar en tevens bieden we cursussen aan op maat. Ook een kennismakingsworkshops behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

Voor meer info en/of prijsindicatie mail naar info@arthena.nl of check onze Facebook en www.arthena.nl

Prijs op aanvraag

Aanbieder
Arthena
Abrikozenstraat 69
2564VM Den Haag
www.arthena.nl

Neem contact op met
Naomi  van Tongeren
0653772834
info@arthena.nl

Informatie
Locatie:
beide
Prijs:
Capaciteit:
25 lln
Duur:
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 HAVO 5 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal