Beginnerscursus theatersport

Leer improviseren, geschikt voor iedereen

Theater

Centrum

Voor deze cursus heb je geen toneelervaring nodig, wel een beetje lef. Theatersport is een populaire vorm van improvisatietheater, ook wel 'theater uit het niets'. Je hoeft immers geen heel script uit je hoofd te leren. Theatersport wordt vooral gespeeld in wedstrijdvorm in theaters in Nederland en over de wereld.

Super leuke cursus! Leer improviseren én kom uit je hoofd.

Er gaat een wereld voor je open als je meedoet met de cursussen van Theatersport Den Haag. Improviseren is geschikt voor jong en oud en daartussen in ;-)

Kijk ook eens op: www.theatersportdenhaag.nl/cursus

Over de docent

Al sinds enige jaren actief in het geven van teambuildings, workshops en cursussen Theatersport & Improvisatie. Oprichter van de grootste theatersportvereniging in Den Haag en geeft met veel plezier aan jong en oud les.

Leerlingen zeggen over hem:

"Wouter heeft de training goed onder controle, en weet waar nodig in te grijpen. Hij staat open voor sturing uit de groep, en heeft een breed arsenaal aan materiaal om allerlei soorten trainingen te geven of te verzorgen."

"Wouter neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van de theatersport. Prima training om mee te starten. Op een rustige manier deelt hij zijn jarenlange ervaring."

"Wouter geeft ontspannen training en laat iedereen zijn/haar mogelijkheden ontdekken. Ik ben er elke keer vol energie en met een grote grijns van teruggekomen"

Locatie
Den Haag

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Theatersport Den Haag
Ottoburgstraat 5
2282 EG

Neem contact op met
Wouter Hollander
0618551060
theatersportdenhaag@gmail.com
www.theatersportdenhaag.nl

07 maart 2024
20.00 - 22.00