Accordeonles in Den Haag

Zit jij te swingen als je de klanken van een accordeon hoort en zou je dit ook willen leren? In Den Haag vind je verschillende enthousiaste docenten die jou willen laten zien hoe veelzijdig én leuk de accordeon is.

Wil je het aanbod alvast bekijken? Klik door naar onze website om alle aanbieders in Den Haag te vinden.

Wil jij accordeon leren spelen?

De accordeon is weer helemaal terug van weggeweest, want in steeds meer liedjes hoor je de vrolijke klanken van de accordeon terugkomen. Veel mensen denken dat de accordeon een muziekinstrument is dat hoort bij het levenslied, maar niets is minder waar. Zo hoor je de bekende accordeonklanken bijvoorbeeld in:

  • Volksmuziek
  • Carnavalsmuziek
  • Zigeunermuziek
  • Jazz en bluesmuziek
  • Argentijnse tango
  • Franse liederen

Accordeonlessen zijn geschikt voor jong en oud. Wist je, dat je na een paar lessen al een eenvoudig liedje kan spelen? Het is niet nodig om noten te kunnen lezen, dit leer je tijdens de lessen.

Past de accordeon bij jou?

Twijfel je of het volgen van accordeonlessen iets voor jou is? Bij de meeste aanbieders kun je eerst een proefles volgen, om te ontdekken of je het leuk vindt. De accordeon brengt niet alleen veel vrolijkheid, je leert ook hoe je zelf verschillende akkoorden kan spelen. Je kunt de accordeon solo spelen, maar ook als onderdeel van een band of orkest.

Tijdens de lessen kun je ontdekken welke muziekstijl het best bij jou past. Bij de meeste muziekscholen kun je gebruikmaken van een accordeon, je hoeft dus niet direct zelf een accordeon te kopen.

Vind accordeonlessen in Den Haag

Wil je weten of er accordeonlessen bij jou in de buurt te vinden zijn? Bekijk de aanbieders van  accordeonlessen in Den Haag via de website van CultuurSchakel.

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.