Dj les en dj workshop in Den Haag

Wil jij aan de knoppen zitten en zelf bepalen wat je luistert? Dan is een dj-cursus of dj-workshop, ook wel deejay of diskjockey genoemd, wat voor jou. Platen opzetten, leren mixen, je eigen set bouwen en zelfs je eigen muziek produceren: je leert het allemaal tijdens een van de dj-cursussen die in Den Haag worden aangeboden. Zie jij jezelf al op de mainstage van een groot festival staan?

Wacht niet langer, check alvast het aanbod aan dj-cursussen en dj-workshops dat wij op onze website voor je in kaart hebben gebracht!

Wat leer je tijdens een dj-cursus?

Er wordt op verschillende niveaus lesgegeven, zodat je jezelf in je eigen tempo kunt ontwikkelen. Hoe werkt de apparatuur? Waar zijn al die knoppen voor? Welke software heb je nodig? Welke technieken zijn er nodig om te mixen of te produceren? Heb je bijvoorbeeld gehoord van turntablism? Dat is een speciale techniek waarbij je de draaitafels (turntables) gebruikt als muziekinstrument door met platen te scratchen, backspinnen en beatjugglen. Dit en meer leer je tijdens een dj-cursus.

Dj worden, hoe beginnen?

Je weet het: je wilt dj worden of zelfs je eigen beats produceren! Waar begin je? Er is zo veel aanbod aan dj-apparatuur en dj-scholen, dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Daar helpen wij je graag bij met een handig overzicht aan dj-cursussen en dj-workshops in Den Haag.

Handige tips

  • Wil je muziek mixen (platen, digitaal) of je eigen beats produceren?
  • Ben je beginner of heb je al ervaring met dj’en?
  • Wat is je budget?
  • Wat voor soort dj wil je worden? Je hebt namelijk verschillende soorten dj’s: radio dj’s, mix dj’s (discotheken, festivals) plaatjesdraaiers en turntablists.

Met jouw antwoord op deze vragen kun je de juiste keuze maken.

Overzicht dj-cursussen en dj-workshops in Den Haag

Wil jij de massa meekrijgen op jouw muziek? CultuurSchakel ‘beat’ een overzicht van Haagse cursusaanbieders. Vind een dj cursus of dj workshop bij jou in de buurt.

 

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.