Singer-songwriterworkshop in Den Haag

Schrijf jij graag pakkende liedteksten? En vind je het leuk om zelf te zingen? Tijdens een singer-songwriterworkshop leer je het allebei!

Enthousiast geworden? Op de website van CultuurSchakel vind je een overzicht van aanbieders in Den Haag waar je een singer-songwriterworkshop kan volgen.

Schrijf jij dé hit van dit jaar?

Misschien herken je het: je hoort een liedje op de radio en de rest van de dag zit het in je hoofd. Ook jij kan leren hoe je een goede songtekst schrijft. Er zijn verschillende lessen en workshops te vinden die je laten zien hoe je zelf een liedje maakt. Natuurlijk kan je jouw zelfgeschreven nummer opnemen in een echte studio. Onder leiding van een ervaren singer-songwriter leer je dit in de praktijk te brengen.

Op zoek naar een singer-songwriterworkshop?

Muziek is jouw passie en het lijkt je leuk om zelf een songtekst te schrijven. Toch weet je niet goed waar je moet beginnen. Een singer-songwriterworkshop kan je waarschijnlijk vooruithelpen!

Tijdens de workshops of lessen werk je bijvoorbeeld aan:

  • Het genre
  • Welk tempo kies je (klassiek, uptempo?)
  • Welke taal
  • Poëzie en rijmen
  • Welke structuur moet je aanhouden

Er zijn zelfs workshops te vinden waarbij je ook nog eens je eigen videoclip kan opnemen!

Tip: ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje of (bedrijfs)uitje? Ontdek hoe leuk een workshop is waarbij je in een paar uur je eigen songtekst schrijft én opneemt.

Vind een singer-songwriterworkshop in Den Haag

Ben jij de nieuwste singer-songwriter van Den Haag? Volg een workshop of lessen en wie weet is jouw hit binnenkort op de radio te horen! Bekijk het overzicht van aanbieders via de website van CultuurSchakel.

CultuurSchakel heeft zelf geen cultureel aanbod, maar biedt een overzicht van Haagse aanbieders op haar website.