Anita Poolman Producties

Literatuur, Theater

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Taal is de basis. Taal overschrijdt barrières, grenzen. Taal bindt. Het leven verbeelden, beleven en herleven via het woord - in welke vorm en waar dan ook - is het uitgangspunt. Naast (solo)toneelvoorstellingen, voordrachten en poëzieprojecten ontwikkelt en verzorgt Anita Poolman Producties educatieve, maatschappelijke en culturele taalprojecten voor kinderen en volwassenen. Kernwoorden bij dit alles zijn taalbeleving en verbeelding.

Schooltijd

- Diverse taalcursussen: De Wonderlijke Wereld van poëzie (midden- en bovenbouw); Er was eens ...., over de magie van verbeelden, toneelspelen en sprookjes (middenbouw); De wind zat een verhaaltje voor te lezen, over de magie van vertellen, voorlezen en voordragen (midden- en bovenbouw); Alles in de wind, een spel en taalproject (onderbouw).

Schoolvoorstellingen van 'We moeten vluchten!' over ervaringen van een Haags meisje in bezet Den Haag zijn in april-mei 2020 te zien in Theater Dakota.

Vrije tijd

- ´We moeten vluchten!´, een voorstelling over de ervaringen van een Haags meisje in bezet Den Haag - ´Jemand´, een voordracht over Bertha von Suttner - ´Van Nutteloozen Toeschouwer tot Voordrachtskunstenaar´ over de laatste jaren van Couperus - De ´kunst´ van vertellen, voordragen, presenteren - Een Snoer van Parels, een vertel- en schrijfproject - Het Levensbomenbos, vertellen/schrijven/toneelspelen in het Laaktheater: een project van 31 oktober 2018 tot 2 juli 2019

Het project Een Snoer van Parels zal in seizoen 2019-2020 worden uitgevoerd in vijf Haagse wijkbibliotheken. Het slotevenement, een verhalenfestival, vindt op 28 maart plaats in Laaktheater.

Wij bieden: Poezië

Aanbieder

Anita Poolman Producties
Borneostraat 95
2585 TT Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Anita Poolman
0643193676
anitapoolman@planet.nl
www.anitapoolman.com