Art-S-Cool

Beeldende kunst, Interdisciplinair

Centrum, Escamp, Laak, Segbroek

Art-S-Cool is dé kunstschool uit de Haagse Schilderswijk die zich ten doel stelt kinderen, hun ouders en bewoners in aanraking te brengen met kunst. Art-S-Cool neemt het kind mee op ontdekking van de eigen verbeelding.

Schooltijd

KUNSTONDERWIJS Kinderen worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken. Ze maken kennis met de kunstwereld en kunstenaars, gaan op atelierbezoek of bekijken een interessante tentoonstelling. Ze krijgen lessen van een kunstenaar, vormgever of ontwerper en presenteren hun werken in een afsluitende expositie. Speciaal voor ouders zijn er kunstprogramma's ontwikkeld om de betrokkenheid bij kunstonderwijs te versterken. Daarnaast bieden we ook inspiratielessen voor schoolteams zoals het Kunstbuffet. VRAAG OP MAAT Meer weten wat Art-S-Cool voor uw school kan betekenen?Per telefoon: 0683576866Per mail:laura@art-s-cool.nl Art-S-Cool is partner van Cultuuronderwijs op zijn Haags voor de leerlijn Beeldende Kunst, Vormgeving en Architectuur. SOCIAAL ARTISTIEKE PROJECTEN We initiëren spraakmakende kunstprojecten op scholen en in de wijk, zoals de Haagse Dierentuin en de Kunstkaraan.Kinderen, buurtbewoners en kunstenaars komen gezamenlijk tot de mooiste producten. Door onze kunstactiviteiten verbinden we bewoners met elkaar en geven we jong kunsttalent een steuntje in de rug. Kunstonderwijs van Art-S-Cool valt binnen de Verlengde Schooldag, het Leerkansenprofiel, de Voor- en Vroegschoolse Educatie, Weekend- en Zomerschool.

Vrije tijd

BUITENSCHOOLS ONDERWIJS/-PARTICIPATIE Het buitenschoolse kunstonderwijs in onze lesateliers en in Bibliotheek Transvaal is gericht op ontplooiing van diverse vaardigheden en talenten van kinderen en jongeren. De cursussen zijn een verbreding en verdieping van de beeldende kunstenvakken op school. Art-S-Cool biedt workshops aan in de verschillende cultuurankers en bibliotheken en is ook actief tijdens diverse festivals, onder meer Krokuskabaal, De Betovering en Ooievaars kunst- en cultuurfestival

Wij bieden: Beeldende kunst

Aanbieder

Art-S-Cool
Ferdinand Bolstraat 33
2525 XH Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Laura van Eeden
0683576866
info@art-s-cool.nl
www.art-s-cool.nl