De Volharding - Het Buurhuis

Beeldende kunst

Centrum

We zijn een niet op winst gerichte onderneming met als doel maatschappelijk verantwoord ondernemen.  We leggen een solide basis voor duurzame samenwerking in een samenleving die al te zeer op het individu gericht is geraakt.

Een coöperatie, dat is samen aan de slag.
Met als helder doel: economische macht door schaalgrootte en verbondenheid met elkaar. Samen sta je sterker.  Goed zijn voor elkaar. Dat is wat we willen zijn. Dat is wat we doen.

Op 15 mei hebben wij ons nieuwe Buurhuis, een 1.500 m2 groot klus/crea paradijs in de Bautersemstraat 3 in Den Haag, geopend.

Hier kun je pottenbakken, keramieklessen volgen, meubelmaken, houtbewerken, stofferen, 3D-printen, schilderen, tekenen en allerlei andere crea workshops volgen.

Wees welkom!!

We hebben in het Buurhuis 6 verschillende werkplaatsen/ateliers gerealiseerd waar je allerlei workshops en cursussen kunt volgen. Van meubelmaken, pottenbakken, schilderen, 3D printen en ontwerpen tot yoga.

Als volleerd hobbyist is ook het mogelijk zelfstandig van onze faciliteiten gebruik te maken.  

In het Buurcafé kun je in de pauze terecht voor een kopje koffie met wat lekkers en om andere mensen te ontmoeten.
Zoals dat hoort bij de Volharding zijn de prijzen van workshops, cursussen en andere activiteiten uiterst scherp. Gewoon omdat je lid bent!  

Aanbieder

De Volharding - Het Buurhuis
Bautersemstraat 3
2518PC Den Haag

Ooievaarskorting Nee