De Zwiebels

Muziek

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Boerenkapel de Zwiebels is een stevig orkest uit Den Haag dat bij elk soort evenement, waar ook ter wereld, inzetbaar is en een zeer breed repertoire heeft.

Boerenkapel de Zwiebels is opgericht in 1977 in Den Haag, en heeft sindsdien een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd, en een groot aantal optredens verzorgd.

Zo heeft het orkest onder andere gespeeld in Praag bij het afscheid van 1 van de topmensen van KPN, in 2008 in Peterborough voor de engelse stichting Children in Need, in 2004 in Athene bij de Paralympics, meerdere jaren achter elkaar in Parijs bij de finish van de Roparun, in Boulogne Sur Mer bij de jaarlijkse Kerstmarkt, meerdere malen in Thialf Heerenveen bij schaatswedstrijden, in 2013 bij de Alpe d’Huzes, al meer dan 20 jaar in Bernkastel bij de traditionele wijnfeesten, en verder uiteraard op diverse andere locatie’s en festiviteiten. Verder heeft het orkest samengespeeld met Marianne Weber, Ceasar Zuiderwijk, en Danny Nicolai.

Het orkest is dankzij het uitgebreide repertoire en de bezetting op vele manieren inzetbaar, denkt u hierbij onder andere aan : verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, faillissementen, braderieeën, herdenkingen, festivals, carnavalsavonden, te water latingen, enz enz.

Uiteraard verzorgen de Zwiebels ook uw Sinterklaas en kerst optredens !!!

Lees hier het interview met De Zwiebels

Wij bieden: Muziek Orkest

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

De Zwiebels
Engeringstraat 40
2552 DP Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Frans Rietbroek
0649310264
manager@dezwiebels.nl
www.dezwiebels.nl