Drumschool Stefan van de Brug

Muziek

Loosduinen

De drumschool van Den Haag die voor iedereen toegankelijk is! Wij bieden drumles, drumcoaching en workshops voor alle leeftijden en niveaus.

Een drumles duurt 45 minuten waarin zowel de theorie als praktijk behandeld wordt. Wij zorgen er als drumschool voor dat elke leerling overal goed kan functioneren als drummer, als drummer in een band in de stijl naar keuze, als drummer in de studio en dat je zelf je drumstel kunt stemmen en onderhouden. 

Ter ondersteuning van deze lessen wordt gebruikgemaakt van een lesboek ontwikkeld door Stefan. Naast het lesboek is er ook een speciale smartphone app ontwikkeld. In deze app is elke week het huiswerk incl. uitleg nog eens te vinden en via de app hebben leerlingen ook altijd het lesboek bij de hand - zie foto's onderaan de pagina!

Daarnaast leg je bij Drumschool Stefan van de Brug al snel een netwerk van muzikanten aan waardoor je makkelijk en snel bandjes kan vormen en optimaal gebruik kunt maken van alle voorzieningen die de drumschool en het Haags Pop Centrum te bieden hebben. Dit komt ook doordat de drumschool om de maand hele leuke workshops organiseert waardoor leerlingen extra veel leren, gemotiveerd raken en in contact kunnen komen met alle andere leerlingen.

Kortom: ben je op zoek naar een brede, actieve, mooie, gezellige en vooral leerzame drumschool? Dan is Drumschool Stefan van de Brug de beste!

Aanbieder

Drumschool Stefan van de Brug
Burgemeester Hovylaan 12
2552 AW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Stefan van de Brug
06 52 88 23 82
info@drumschoolstefanvandebrug.nl
www.drumlesindenhaag.nl