Festival Classique

Muziek

Centrum

De klik tussen geliefden, de oplaaiende passie of het moment van inspiratie: Hét Hofvijverconcert, onder de titel 'Sparks', staat dit jaar in het teken van overspringende vonken.

Dit jaar werkt het Residentie Orkest samen met de jonge dirigent Joshua Weilerstein en het internationale dansgezelschap Club Guy & Roni aan een muzikale beleving waar de vonken vanaf spatten.

De muziek van Hét Hofvijverconcert laat geen hart onberoerd. Laat je raken door de allesverzengende Helledans van Stravinsky’s Vuurvogel, de meest romantische Fantasie-Ouverture uit Romeo en Julia van Tsjaikovski of de hartstochtelijke zigeunerklanken uit de Dansen uit Galanta van Kodaly. Alle verschillende sentimenten van het hart zullen door het innovatieve dansgezelschap Club Guy & Roni tot een totaalbeleving worden gesmeed van muziek, dans en theater.

Dit jaar staat het Residentie Orkest onder leiding van Joshua Weilerstein. De jonge dirigent met een missie om klassieke muziek open te breken voor een brede doelgroep, groeide in korte tijd uit tot een graag geziene gast bij vele orkesten. We zijn dan ook verheugd hem te mogen verwelkomen op het nieuwe Hofvijverpodium.

Wij bieden: Muziek

Aanbieder

Festival Classique
Binckhorstlaan 36 (M1-06)
2516 BE Den Haag

Ooievaarskorting Nee