Haags Symfonie Orkest Euterpe

Muziek

Centrum

Het Haags Symfonie Orkest Euterpe (HSO Euterpe) is een leuk amateur symfonieorkest dat klassieke en modernere muziek ten gehore brengt en ruimte biedt aan (jonge) solisten om ervaring op te doen.

Het Haags Symfonie Orkest Euterpe is in 1891 opgericht (toen bekend onder de naam Orkestvereniging Euterpe) met het doel jeugdige musici de gelegenheid te geven orkestroutine op te doen. Veel leerlingen van de Koninklijke Muziekschool (nu Conservatorium) deden er hun eerste podiumervaring op.

In 1999 traden de leden van het Haags Arbeiders Symfonie Orkest (HASO) toe tot Euterpe en werd de naam veranderd in Haags Symfonie Orkest Euterpe.

Het orkest van rond de vijftig leden is gevarieerd van samenstelling wat betreft leeftijd en orkestervaring.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Ook is het mogelijk om je aan te melden om af en toe eens in te vallen. Je kunt het orkest steunen en genieten van speciale aanbiedingen door donateur te worden. Kijk ook eens op www.haso-euterpe.nl.

Als je kennis wilt maken met het HSO Euterpe, kom dan eens langs tijdens een repetitie op maandagavond van 20.00- 22.15 uur in de Vrije School, Waalsdorperweg 12, 2597 JB Den Haag. Je bent van harte welkom! Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@haso-euterpe.nl.

Wij bieden: Kamermuziek Concert

Aanbieder

Haags Symfonie Orkest Euterpe
P/a Segbroeklaan 418
2565 EH Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
M. Schuurman
0622546048
m.schuurman@casema.nl
www.haso-euterpe.nl