Haags Toonkunstkoor

Muziek

Scheveningen

Hou je van klassieke koormuziek? Wil je je graag muzikaal ontwikkelen? Kom dan zingen bij het Haags Toonkunstkoor!

Onze vereniging bestaat uit zo'n 100 enthousiaste zangers. Wij ontmoeten elkaar tijdens onze wekelijkse repetities en ons enthousiaste publiek bij onze (minimaal twee) jaarlijkse concerten. Het is onze doelstelling om op artistiek hoog niveau bekende én minder bekende koorwerken toegankelijk te maken voor een breed publiek. Daarbij vinden wij kwaliteit en sfeer bepalende factoren voor een optimale muziekbeleving. Wij investeren dan ook structureel in het vocale niveau van ons koor en werken altijd samen met professionele solisten en vooraanstaande orkesten. Daarnaast kiezen wij voor aansprekende, sfeervolle locaties voor onze concerten. 

Wij besteden veel aandacht aan de verbindende factor van ons koor. Voor veel leden vormt het ontmoeten van elkaar in de pauze en de borrel na afloop van de repetities een belangrijk onderdeel van het lidmaatschap van het Haags Toonkunstkoor. Onze deuren staan altijd open voor nieuwe leden en we vinden het belangrijk dat zij zich snel thuis voelen. We zijn een actieve vereniging. Veel leden dragen vanuit hun affiniteit of professionele expertise vrijwillig bij om de activiteiten van het koor tot een succes te maken. Deze betrokkenheid is kenmerkend voor onze vereniging en het is een groot goed dat we koesteren.

Spreekt dit je aan? Kom dan eens kijken, luisteren en meezingen tijdens één van onze repetities op dinsdagavond van 20.00 - 22.15 uur in de aula van de Vrije School aan de Abbenbroekweg in Den Haag. Je bent van harte welkom!

Het Haags Toonkunstkoor in concert 6 juli 2021 met een uitvoering van Gloria van Vivaldi in de Lourdeskerk te Den Haag.

Wij bieden: klassieke koormuziek, muzikale ontwikkeling, koorzang, zangkoor, zangkunsten, koormuziek, koorrepertoire, concerten.

Aanbieder

Haags Toonkunstkoor
Abbenbroekweg 7
2597 NT Den Haag

Ooievaarskorting Nee