Haags Vocaal Ensemble

Muziek

Het Haags Vocaal Ensemble o.l.v. MaNOj Kamps is een projectkoor dat per productie wordt samengesteld uit geschoolde amateur-zangers en beginnende professionals.

Het richt zich op muziek uit alle stijlperioden. Het Haags Vocaal Ensemble is een klein ensemble van 16 tot 20 zangers. Per seizoen staan minimaal twee projecten op het programma. Naast de vaste kern heeft het ensemble ook een kaartenbak met zangers die aan grotere projecten deelnemen.

Bij elke zanger wordt periodiek een auditie afgenomen. Het Haags Vocaal Ensemble biedt zijn zangers de kans om op een hoog niveau te musiceren en te leren. Het Haags Vocaal Ensemble geniet mede door kwaliteit en bijzondere programmering een steeds grotere publieke belangstelling.

Zie www.haagsvocaalensemble.nl

Binnenkort komt de uitgebreide informatie over het waanzinnige project;

Promised Land. MaNOj Kamps heeft in 2011 de Culturele prijs van de stad Goes mogen ontvangen. Zowel in Goes als in Den Haag zal Promised Land gebracht worden.

In Promised Land brengt het Haags Vocaal Ensemble werken bijeen uit de 20e eeuw die in Amerika werden geschreven, en die raken aan thema’s als ballingschap, verlangen en beloftes over een mooie(re) toekomst. In samenwerking met o.a. een regisseur, een choreograaf en ervaren muziekdocenten zal het eindresultaat een kruising tussen een concert en een theatervoorstelling zijn waarin bovendien ook mensen uit verschillende delen van het land en uit alle leeftijdscategorieën zullen samenkomen om iets onvergetelijks neer te zetten.

Wij bieden: Muziek

Aanbieder

Haags Vocaal Ensemble
Van Soutelandelaan 41
2597 EW Den Haag

Ooievaarskorting Nee