Het Nationale Theater

Theater

Centrum

We maken voorstellingen die je kijk op de wereld vergroten. Voorstellingen om je in thuis te voelen. We bewerken klassieke stukken en maken nieuwe stukken over onderwerpen van nu. We vertellen verhalen die we vinden op straat, in de wijken van Den Haag of reizend door het land. Alle verschillende stemmen die we horen, brengen we op het podium van onze eigen theaters en van die in het land.

Schooltijd

Het Nationale Theater heeft een rijk aanbod aan eigen en gastproducties. HNTjong is het jeugdtheatergezelschap van Den Haag en onderdeel van Het Nationale Theater. HNTjong speelt eigen voorstellingen zowel in theaters als op school. Onze eigen producties zijn altijd omlijst met een educatief programma: lesmateriaal in de klas en een nabespreking na afloop van de voorstelling of workshop op school. Ook bij onze gastproducties zal je altijd educatiemateriaal van ons toegestuurd krijgen.

Vrije tijd

Naast het bezoek aan voorstellingen kan je ook bij ons terecht voor rondleidingen achter de schermen, workshops en theaterdagen op maat in het theater of op school. Ook voor vakspecifieke bijscholing voor jou team kan je bij ons aankloppen. We komen graag bij je langs om mogelijkheden met je te onderzoeken en bespreken. Vrijwel al ons aanbod is geschikt voor speciaal onderwijs, indien nodig zorgen we op school voor een specifieke inbedding. Bel of e-mail ons gerust met een specifieke vraag of een verzoek om meer informatie.

Wij bieden: Theater

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Ooievaarskorting Ja