Koninklijke Haagse Harmonie

Muziek

Escamp

Hoewel de Koninklijke Haagse Harmonie (KHH) al 115 jaar bestaat zijn we springlevend. Dit heeft uiteraard te maken met het feit, dat we voortdurend bezig zijn om te zoeken naar vernieuwing.

Dit geldt zowel voor de keuze van het repertoire als voor het op ad hoc basis samenwerken met andere muziek beoefenaren. Zo hebben we enkele jaren samengewerkt met een zangeres en popnummers gespeeld met toevoeging van elektrische gitaar en synthesizer aan ons harmonieorkest. Ons repertoire varieert van klassiek tot jazzy, musical, filmmuziek en pop.

Uiteraard proberen we op deze manier ons orkest interessant te maken voor jongere muzikanten en gelukkig met resultaat. De afgelopen jaren hebben we meerdere jonge leden kunnen aantrekken. Ook blijkt de Koninklijke Haagse Harmonie aantrekkingskracht te hebben op zgn. expats; zowel buitenlanders die gedurende een aantal jaren in Nederland werken als buitenlandse studenten versterkten en versterken onze gelederen.

Ook voor mensen, die op latere leeftijd een blaasinstrument (weer) willen gaan bespelen hebben we veel te bieden. Instrumenten kunnen in bruikleen verkregen worden en we hebben een leerlingenorkest, waarin alvast het spelen in orkestverband beoefend kan worden, voorafgaand aan het spelen in het “grote’ orkest.

Verder spelen meerdere leden ook in ensemble verband. De samenstelling is wisselend en de arrangementen worden aangepast aan de actuele samenstelling. Op verzoek worden optredens verzorgd.

Het jaarconcert vormt het muzikale hoogtepunt van het jaar. Verder zijn er jaarlijks nog ca. 6 concerten in winkelcentra, zorgcentra c.a. en op Het Haags Notuh Festival.

Nader kennismaken met het orkest ? U bent van harte welkom op onze repetities op donderdag avond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van PostNL, Chroomstraat 5, Den Haag.

Voor nadere informatie verwijzen we naar onze website : www.koninklijkehaagseharmonie.nl

U kunt ons uiteraard ook volgen op Facebook.

Wij bieden: repetitieles, gevarieerd repertoire van klassiek tot jazz musical filmmuziek en pop, ensemble spel, begeleiding op blaasinstrumenten.

Aanbieder

Koninklijke Haagse Harmonie
Chroomstraat 5
2544 EX Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Janneke Vandeursen
0174 62 29 59 of 070 365 95 49
jannekevandeursen@hotmail.com
www.koninklijkehaagseharmonie.nl/